Foredrag

Ebbe Larsen

- foredragsholder og forfatter.

2 – DENGANG – VERDEN AF I GÅR

- OPLEVET PÅ FILM.


Et foredrag med filmeksempler hentet fra filmen," Dengang i Danmark 1945-1970" og andre film i serien, "Dengang".- Foredraget giver med sine film-eksempler et tidsbillede  af en svunden tid.

DENGANG - VERDEN AF I GÅR begynder med befrielsesdagene i maj, 1945 og følger i nærbilleder landets udvikling. Det er hverdagens Danmark, der vises: Livet på landet, skolen, de gamle håndværk, landsbyen, stationsbyen, købstaden og hovedstaden med dens mylder af cykler og sporvogne. DENGANG - VERDEN AF I GÅR er en fortælling om en fortid, de fleste danskere har rod i.

Der granteres et spændende og fængslende foredrag med en nostalgisk rejse tilbage i tiden.

(                                                Varighed: Ca. 2 timer.

1 – OPLEVELSER


Foredrag med filmklip fra et spændende liv bag et filmkamera.

 Meget af det, jeg gennem årene så og oplevede gennem filmkameraets søger, eksisterer ikke mere, men det lader sig genopleve som øjenvidne-skildringer på en filmstrimmel. - Det er, hvad foredraget, OPLEVELSER handler om.

Vi kommer vidt omkring i verden: Bornholm, den jyske vestkyst, er dybt inde i de svenske og norske skove, besøger New York og fortsætter til apache indianere i Arizona.  - Gennem 15 filmindslag deler jeg mine oplevelser med tilhørerne.

Foredraget OPLEVELSER er ikke kun oplevelser i billeder. Det er også en fortælling  om mødet med mennesker, der har givet mig store, personlige oplevelser, og som også har inspereret mig til bøger, jeg har skrevet.


                                 Varighed: Ca 1 time 45 minutterBortset fra lærred medbringer jeg selv alt nødvendigt udstyr til forevisning af film og dias.


Pris uanset foredragets titel:  3.500 kr + kørsel efter statens takst + eventuel broafgift

+ eventuel. overnatning.                          Ebbe Larsen, Hybenvænget 2, Bellinge, 5250 Odense SV

                 Telefon:6596 1627   - Mobil: 4041 1846 - email: el@orionfilm.dk

  
Ebbe Larsen, Hybenvænget 2, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf.: 6596 1627 –  mobil: 4041 1846 - e-mail: el@orionfilm.dk


© Copyright 2018. All Rights Reserved.